Žestoka poruka Brazilcima: Nejmar je rođen u pogrešnoj zemlji, Brazil ne zaslužuje da ima talenta kao što je on

Nejmar se nakon (nove) povrede, koji je doživio protiv Srbije, ali i neubjedljivog izdanja u odličnoj igri svog tima, našao na meti kritika, a u njegovu zaštitu, vrlo otvoreno, stao je saigrač Rafinja

7046 pregleda 4 komentar(a)
Nejmar na meču sa Srbijom, Foto: Reuters
Nejmar na meču sa Srbijom, Foto: Reuters

Brazil će do kraja grupne faze Mundijala igrati bez Nejmara, što, sudeći po natpisima po medijima, kao i navijačkih reakcija i nije neki problem za "selesao".

Nejmar se nakon (nove) povrede, koji je doživio protiv Srbije, ali i neubjedljivog izdanja u odličnoj igri svog tima, našao na meti kritika, a u njegovu zaštitu, vrlo otvoreno, stao je saigrač Rafinja.

On je na društvenim mrežama ostavio poruku o kojoj se priča u Brazilu:

"U Argentini, navijači doživljavaju Mesija kao Boga. U Portugalu, CR7 je za navijače kralj. A u Brazilu - navijači žele da Nejmar slomi nogu.

Najveća greška u Nejmarovoj karijeri je to što je rođen u Brazilu, ova zemlja ne zaslužuje takvog talenta”.

Nejmar je juče poručio da će mu "nikada u životu nije ništa poklonjeno", i da je čitav život morao da "juri za svojim snovima".

"Nikada ne želim nikome zlo, već da pomognem onima kojima je potrebno. Protivnici pokušavaju da me slome? Nikada. Ja sam sin Boga svemogućeg i moja vjera je beskrajna", napisao je Nejmar.

Bonus video: