Luis Enrike prvi put progovorio o kćerki: Danas bi proslavila 13. rođendan, u našim mislima je svakog dana

„Tako funkcioniše život, nisu samo lijepe stvari i morate se truditi da nađete sreću i da znate kako da upravljate tim lošim trenucima”, rekao je Luis Enrike, čija je krećka Ćana preminula u avgustu 2019. godine

7968 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters/Molly Darlington
Foto: Reuters/Molly Darlington

Prvi put otkada je prije tri godine doživio najtežu tragediju koja može da zadesi nekog roditelja, Luis Enrike se javno oglasio.

Pred utakmicu sa Njemačkom, selektor Španije je na svom Instagram profilu posvetio video kćerki Ćani, koja je preminula 29. avgusta 2019. nakon duge borbe sa kancerom kostiju.

„Danas ne igramo samo protiv Njemačke, danas je i vrlo specijalan dan, jer bi mala Ćana danas napunila 13 godina. Ljubavi, gdje god da si, provedi dobar dan. Puno poljubaca, volimo te”, rekao je Enrike u javljanju za španske medije.

I nakon utakmice, na pitanje njemačkog novinara, progovorio je o teškim trenucima koje je provela njegova porodica.

„Ovo je poseban dan za moju porodicu. Dugo smo razmišljali o tome kako da živimo normalno nakon svega što se desilo. Jasno je da fizički nemamo kćerku, ali je u našim mislima svakog dana, smijemo se i sjećamo se šta je ona radila u mnogim stvarima koje nam se dešavaju. Tako funkcioniše život, nisu samo lijepe stvari i morate se truditi da nađete sreću i da znate kako da upravljate tim lošim trenucima”, rekao je Enrike.

Bonus video: