Brnović: Bruka i sramota; Đuretić: Pobijedio je kolektiv

Zeta je bila toliko bolja da je Branko Brnović, nakon prvog poraza na klupi Budućnosti, igru njegovog tima nazvao - sramnom
219 pregleda 16 komentar(a)
zeta, Foto: Savo Prelević
zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2018. 17:32h

Budućnost je željela rivala koji se ne brani, već se nadigrava i u duelu sa takvim timom odigrala ispod svakog nivoa.

Zeta je, s druge strane, pod Goricom pokazala atribute modernog tima - organizovanog, kompaktnog, napadački orjentisanog, tehnički obučenog.

Epilog takvog, dijametralno suprotnog, izdanja dva tima u derbiju bila je pobjeda gostiju od 2:0.

JWPlayer video mesto

Zeta je bila toliko bolja da je Branko Brnović, nakon prvog poraza na klupi Budućnosti, igru njegovog tima nazvao - sramnom.

“Bruka i sramota. Od kada se bavim fudbalom nikada nisam vidio jednu ekipu da djeluje tako nemoćno kao mi večeras od prvog do posljednjeg minuta. Zeta je zasluženo pobijedila, a mi moramo da se pogledamo u oči i da uputimo veliko izvinjenje navijačima”, rekao je Brnović.

Zeta je nastavila niz – ostvarila je četvrti vezani trijumf, neporažena je na devet prvenstvenih mečeva, a 12 računajući i Kup. Sjajnom serijom došla je na diobu prvog mjesta.

“Budućnost ima najbolje pojedince, ali večeras je pobijedio tim. Uživamo u ovim trenucima, vidjećemo do kada će trajati ovaj niz. To ne zavisi samo od nas, već i od protivnika”, skroman je trener Zete Dragoljub Đuretić.

Bonus video: