Dembele u opasnosti, Suares traži da ga izbace iz tima

64 pregleda 1 komentar(a)
Usman Dembele, Foto: Reuters
Usman Dembele, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.11.2018. 15:12h

Barselona ne zna šta da radi sa Usmanom Dembeleom, pišu mediji u Španiji i Francuskoj.

Mladi Francuz pravi sve više problema “blaugrani”, koja razmišlja da ga proda, pa čak i ako bi dobila manji novac od 105 miliona (uz bonuse), za koji ga je dovela iz Borusije Dortmund.

Španski mediji navode da mu je čak i svlačionica okrenula leđa, jer više nema strpljenja za njegove ispade. “L'Ekip” na naslovnoj strani pod naslovom “Dembele u opasnosti” otkriva da je Luis Suares najveći zagovornik izbacivanja iz tima krilnog fudbalera.

Da sve bude još gore, iz Njemačke stižu vijesti da je Dembelea tužio stanodavac iz vremena dok je nosio dres Borusije. Stariji gospodin tereti Barsinog skupocjenog asa za oko 25.000 eura plus kamate, jer je kuću ostavio u užasnom stanju i čak nije raskinuo ugovor o izdavanju.

“Svuda je đubre i otpad. Po kući ubuđana hrana. U ormanima razbacane stvari, po podu prosuta tečnost.. Iza vrata sam pronašao hrpu neplaćenih računa. I to nije sve”, jadikuje gazda kuće u razgovoru za “Bild” koji je sve potkrijepio fotografijama.

Dembele prilikom selidbe nije ponio svoje lične stvari, ali zato jeste ključeve od kuće, pa je gazda morao da mijenja sve brave, što će mu takođe uračunati u trošak.

Borusija ga se brzo oslobodila, i to za sjajan novac, ali i naučila lekciju - na pregovore sa mladim igračima obavezno vodi psihologe i razne druge stručnjake, koji procjenjuju mentalnu zrelost potencijalnih pojačanja.

Bonus video: