Džikić: Zašto se igra u četvrtak? Koji su bili datumi na početku?

„Nismo dobro odgovorili na drugu petorku Mornara. Nismo je iskontrolisali kao prvu i došlo se do toga da Nidam šutira za pobjedu“, rekao je Džikić
51 pregleda 18 komentar(a)
Aleksandar Džikić, Foto: Filip Roganović
Aleksandar Džikić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 28.05.2018. 21:19h

Nakon treće utakmice finala plej-ofa, trener Budućnost Volija Aleksandar Džikić je prvi put u ovoj seriji odgovarao na pitanja novinara.

Bilo je očito da je ljut zbog toga što su njegovi igrači umalo izgubili dobijen meč, pa su mu i odgovori bili neuobičajeni.

„Nismo dobro odgovorili na drugu petorku Mornara. Nismo je iskontrolisali kao prvu i došlo se do toga da Nidam šutira za pobjedu. Prenervozni smo bili u posljednjoj četvrtini, isto kao u Baru smo promašili previše bacanja, a to je ključ u utakmicama kada igraju ekipe koje su blizu“, rekao je Džikić.

Da li su vaši igrači potcijenili drugu petorku Mornara?

„Nemam pojma, to moraš njih da pitaš“.

Jeste li im zamjerili na tome?

„I to možeš njih da pitaš“.

Četvrta utakmica se igra u četvrtak, a ne u srijedu. Ekipe će imati dan više za odmor, ali se čini da je trener „plavih“ ljut zbog odluke komesara Miomira M. Mugoše da produži finale.

„Zašto četvrtak? Zanimljivo je. Koji su bili datumi na početku“, upitao je Džikić.

Nakon što smo mu odgovorili da znamo da su utakmice trebalo da se igraju u srijedu u petak, a ne u četvrtak i nedjelju, opet je odgovorio pitanjem:

„Hoćete li da napišete nešto o tome“?

Rekli smo mu da hoćemo i upitali ga kome to više odgovara, a on je opet odbrusio u svom stilu:

„Nemam pojma. Vidjećemo. Zdravo“.

Bonus video: