LIVE BLOG: Evertona juri pola Evrope

Pratite fudbalske aktuelnosti na portalu Vijesti... Djetaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

vezirovmost

11-07-2019 17:20h
Poezija od igre.Prvi naš klub koji se odmah nametnuo i postavio kao favorit.Napadao,dominirao a ne čuvao gol i čekao sreću.To je fudbal.Bravo Brno!

valarmorgulis

11-07-2019 19:15h
Bravo moji dobri pipuni. Dobra je kvota u bet vise od 7.5
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: