Liga konferencija - novi „dom” za crnogorske klubove, grupna faza...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

marthastorey

26-09-2019 09:54h
Najbolja ponuda ...! To je daleko najbolje djelo. Primio sam 29586 eurA s prve plaće od 4 do 5 sati rada dnevno. Ne mogu vjerovati koliko je jednostavno bilo kad sam ga jednom probao. Potencijal s tim je beskonačan. Sve je bilo istina i potpuno mi je promijenilo život. Pogledaj ovdje.

---------------- >>>>>>>>>>> N­e­t­w­e­b­3.C­OM
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: