Podržao Erdoganov napad, dobio otkaz i ide u Erdoganov klub

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Marween

15-10-2019 06:22h
A fora je sto u Turskoj svi klubovi tvrde da baš za njih navija Tajip. Pomama je u Tr velika, ovo pitanje se Kurdima traja decenijama. Ameri su izgleda obećali Kurdima državu i za to uzeli lovu. Napravili su enklave u svim državama okruženja osim u Turskoj. Međutim vele I da ih je Jermenski patrijarh prokleo prije 100 godina da Kurdi nikad ne budu imali svoju državu. Na kraju obični narod ispasta zbog ludorija vlastele i jednih i drugih i trećih.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: