Zvezda, Seltik, ponovo Ludogorec... ovo su mogući rivali Budućnosti ako savlada Sarajevo

Podgoričani u grupi broj dva uoči žrijeba, gdje su mogući rivali Ludogorec, Crvena zvezda, Dinamo Brest, Seltik i pobjednik meča Ararat - Celje

18580 pregleda 7 komentar(a)
Detalj sa sinoćnje utakmice, Foto: FC Astana
Detalj sa sinoćnje utakmice, Foto: FC Astana

Fudbaleri Budućnosti saznaće danas potencijalnog rivala u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu Evrope ako narednog četvrtka savladaju Sarajevo u Zenici.

Žrijeb u Nionu na programu je od 14 časova.

"Plavi" su u grupi broj dva, gdje su nosioci Crvena zvezda i Dinamo Brest, a među nenosiocima Ludogorec i Seltik, pa bi pobjednik meča Sarajevo - Budućnost mogao da ima težak put do plej-of faze Lige Evrope.

Moguć je, ipak, i nešto lakši žrijeb, jer je još jedan potencijalni rival pobjednik duela između jermenskog Ararata i slovenačkog Celja.

Ima još jedna bolja opcija, ali bi trebalo da se dogodi čudo da do nje dođe - da Seltik u 3. kolu ispadne od letonske Rige, koja je danas savladala Tre Fioru sa San Marina, u duelu sinoć prekinutom zbog pada reflektora na stadionu u Letoniji.

Budućnost je juče slavila sa 1:0 na gostovanju kod Astane u Kazahstanu.

Utakmice 3. kola kvalifikacija igraju se 24. septembra, a mečevi plej-ofa, u kojem će takođe biti igran samo po jedan meč, zakazani su za 1. oktobar.

Bonus video: