Nedović: Bili smo pravi u prvom poluvremenu, kasnije smo popustili

"Gostovali smo ekipi punoj kvaliteta, koja je do sada igrala jako dobro. Došli smo po tri boda, osvojili smo ih odličnom igrom u prvom poluvremenu. U drugom smo malo popustili, kao da nas je vođstvo zadovoljilo", rekao je Aleksandar Nedović

7363 pregleda 59 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Budućnost je lakše nego što se očekivalo osvojila Bar, pobijedila je treći put zaredom i stigla do pozicije broj tri na tabeli Telekom Prve crnogorske lige.

"Plavi" su slavili 3:0, pa ni trener Aleksandar Nedović nije krio zadovoljstvo:

"Gostovali smo ekipi punoj kvaliteta, koja je do sada igrala jako dobro. Došli smo po tri boda, osvojili smo ih odličnom igrom u prvom poluvremenu. U drugom smo malo popustili, kao da nas je vođstvo zadovoljilo", rekao je Nedović i dodao:

"U ovakvim utakmicama moramo da budemo pravi i u drugom dijelu, jer nam se ranije dešavalo i da povedemo 2:0, pa primimo dva gola... Sada se to nije desilo, imali smo koncentraciju u većem dijelu meča, mada smo neke situacije u napadu morali mnogo ozbiljnije i bolje da rješavamo - istakao je Nedović.

"Želim i da zahvalim Mornaru na dočeku, na fer-plej igri i da mu poželim sreću u nastavku prvenstva. Vidjeli smo ovdje lijepe stvari, odličnu ekipu i super stadion i samo neka ovako nastave", zaključio je Nedović.

Bonus video: