Gvardiola u šoku: Imali smo kontrolu, priliku preko Griliša...

Mančester siti sinoć vodio 1:0 protiv Reala, kontrlisao situaciju, a onda u finišu primio dva pogotka i poslije produžetka eliminisan iz Lige šampiona

8050 pregleda 9 komentar(a)
Gvardiola, Foto: Reuters
Gvardiola, Foto: Reuters

Pep Gvardiola je dva puta bio prvak Evrope, oba puta sa Barselonom, ali će sa Mančester sitijem još morati da čeka na titulu u Ligi šampiona.

Engleski šampion sinoć je šokantno eliminisan od Reala u Madridu (3:1) nakon produžetaka, iako je kontrolisao veći dio utakmice.

„Veći dio utakmice ekipa je imala kontrolu. Igrali smo dobro, imali smo jako dobru priliku preko Griliša… Istina je da je Real bio opasniji, a meč su završili sa četvoricom napadača i Militaom,“ rekao je nakon utakmice menadžer Sitija Pep Gvardiola.

Ovo je definitivno jedan od najtežih Gvardiolinih poraza u Ligi šampiona.

„Doživio sam i druge teške poraze u Ligi šampiona, poput Barsinog od Čelsija. Bili smo jako blizu. U prvom poluvremenu nam je bilo teško, ali u drugom je bilo bolje. Na kraju nismo uspjeli do kraja da iskontrolišemo utakmicu.“

Siti mora da se oporavi na psihološkom planu. Ekipu očekuje borba za titulu u Engleskoj.

„Moramo da podignemo naše igrače, to se događa u sportu. Taj osjećaj da smo tako blizu da to postignemo… Onda su otišli na 2:1, pogodili iz jedanaesterca i bilo je gotovo,“ rekao je Gvardiola.

Bonus video: