Mateus napao Bajern zbog Levandovskog: Tako se ponašate prema svjetskoj klasi

"Ono što se desilo sa Levandovskim nikada nije viđeno u odnosu kluba prema jednom od najboljih igrača u istoriji. Trebalo je da razgovaraju sa njim pre nekoliko mjeseci, dajući jasan i nedvosmislen signal da žele da ga zadrže. Barselona tada nije ni razmišljala o njemu", rekao je Mateus

5232 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Robert Levandovski želi da ide iz Bajerna, iz kluba mu poručuju da ne može, jer ima ugovor do 2023. godine.

Takav stav je razbjesnio Lotara Mateusa, jednu od legendi Bajerna, koji smatra da najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača svijeta nije zaslužio tretman koji ima.

"Ono što se desilo sa Levandovskim nikada nije viđeno u odnosu kluba prema jednom od najboljih igrača u istoriji. Trebalo je da razgovaraju sa njim pre nekoliko mjeseci, dajući jasan i nedvosmislen signal da žele da ga zadrže. Barselona tada nije ni razmišljala o njemu", rekao je Mateus i naglasio:

"Onda je Bajern pregovarao sa Halandom, boreći se mjesecima za njega, a kada ih je on odbio tek tada su nastavili kontakt sa Levandovskim. Bilo je prekasno. Koliko je Bajern imao igrača svjetske klase u posljednjih 30 godina pored njega? Nijednog! I tako se prema njemu ponašate?“, rekao je Mateus.

Bonus video: