Van Bronhorst: Uvijek ćete imati sjećanje na izgubljeno finale i ono će mnogo boljeti

Rendžers je sinoć nakon penala poražen od Ajntrahta u finalu Lige Evrope

2446 pregleda 0 komentar(a)
Van Bronhorst, Foto: Reuters
Van Bronhorst, Foto: Reuters

Trener Rendžersa Đovani Van Bronhorst izjavio je da njegova ekipa nije imala sreće u duelu protiv Ajntrahta iz Frankfurta, prenio je BBC.

Rendžers je sinoć nakon penala poražen od Ajntrahta u finalu Lige Evrope.

"Penali su lutrija, a mi večeras nijesmo imali sreće. Nemam šta da zamjerim svojim igračima. Uvijek ćete imati sjećanje na izgubljeno finale, i ono će mnogo boljeti. Znam taj osećaj, izgubio sam finale Svjetskog prvenstva", izjavio je Van Bronhorst.

Odlučujući penal promašio je Aron Ramzi u četvrtoj sreiji. Ramzi je šutirao po sredini gola, a golman Ajntrahta je uspio nogom da odbrani njegov udarac.

"Moramo da nastavimo dalje. U subotu nas čeka važan meč. A sljedeće sezone moramo da počnemo sve iz početka", dodao je holandski stručnjak.

Rendžers u subotu ima priliku da sezonu završi sa jednim osvojenim peharom, pošto će se u finalu Kupa Škotske sastati sa Hartsom.

"Neće biti lako pripremiti ekipu. Dosta smo istrošeni i razočarani. Nekoliko puta ove sezone smo igrali utakmice sa kratkom pauzom. Sjutra letimo kući i imamo samo jedan dan da se pripremimo. Neće biti lako, ali bićemo spremni", rekao je trener Rendžersa.

Van Bronhorst je dodao i da svi u timu žele da "sezonu završe sa osvojenim trofejem".

Bonus video: