Italijani: Đukanović vrijedi 1,5 miliona eura, prati ga "pola Evrope"

Kako prenosi italijanski specijalizovani portal "Tuttomercatoweb", Đukanovićeva vrijednost na tržištu je oko 1,5 miliona eura, što je za crnogorske prilike basnoslovna suma

12591 pregleda 16 komentar(a)
Viktor Đukanović, Foto: FK Budućnost
Viktor Đukanović, Foto: FK Budućnost

Viktor Đukanović skrenuo je pažnju brojnih klubova nakon odličnih izdanja u prvoj seniorkoj sezoni u dresu Budućnosti.

Ima 18 godina, dao je 13 golova, a igrači njegovog uzrasta i potencijala uvijek su interesantni, posebno ako nisu skupi, te ako klubovi veće finansijske moći procijene da imaju "materijala" za nadogradnju.

Mladi napadač ga, očito, ima, tako da bi trebalo očekivati da Budućnost ovog ljeta i dobije ponude za njega.

Kako prenosi italijanski specijalizovani portal "Tuttomercatoweb", Đukanovićeva vrijednost na tržištu je oko 1,5 miliona eura, što je za crnogorske prilike basnoslovna suma.

Isti portal navodi da se "pola Evrope", među kojima su italijanski klubovi, interesuje za crnogorskog talenta, ali da je prepreka status Crne Gore, koja nije član EU, pa bi Đukanović bio stranac, i konatatuje da nije lako naći "kupca" koji je spreman da investira toliko novca u mladića koji zauzima mjesto "non-EU" igrača.

Povezani članci

16. Maj 2022.

Viktor se vinuo u visine

Na portalu "Transfermarkt" stoji da je Đukanović dio poznate menadžerske agencije "P&P Sport Management", čiji je vlasnik Italijan Federiko Pastorelo, a čiji je najpoznatiji klijent Romelu Lukaku.

U njoj su i Federiko Bernadeski i Artur (Juventus), Demeraj Grej i Kasper Šmajhel (Lester)...

Bonus video: