Srđan Nikić više nije trener Rudara

Iz kluba je saopšteno da je Nikić iz privatnih razloga podnio ostavku

6654 pregleda 8 komentar(a)
Nikić, Foto: FSCG
Nikić, Foto: FSCG

Još jedna promjena na klupi u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi - Srđan Nikić više nije trener Rudara, objavljeno je na sajtu kluba iz Pljevalja.

Iz kluba je saopšteno da je Nikić iz privatnih razloga napustio ekipu.

"Nikić je dokazao da je prijatelj kluba i vrata su mu uvijek otvorena. Poštujemo njegovu odluku i razlog zbog čega odlazi i nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu ponovo sarađivati jer se radi, prije svega, o dobrom čoveku, dobrom treneru, odanom i predanom klubu i poslu koji obavlja. Želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere i ponavljamo - Srđan Nikić je zaslužio svo naše poštovanje", piše, između ostalog, na sajtu.

Nikić je u aprilu stigao u Rudar, a ove sezone ekipa nakon devet kola ima isto toliko bodova i nalazi se na sedmom mjestu na tabeli.

Rudar je juče, u devetom kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, izgubio od Jedinstva 3:0.

Prije Rudara, trenere su ove sezone promijenili Sutjeska, Budućnost, Iskra i Dečić. Nenad Brnović je na klupi Sutjeske naslijedio Miliju Savovića, Budućnost je dovela Miodraga Džudovića umjesto Aleksandra Nedovića, koji je u Iskri naslijedio Milivoja Novovića, dok je Nebojša Jandrić na klupi Dečića došao umjesto Vladimira Jankovića.

Bonus video: