Simeone: Teško nam je bez Savića i Himenesa

„Lijepo je vidjeti ekipu koja se nisko brani i tako ide u kontranapad. Ovaj Real me podsjeća na tim koji smo imali smo sa Dijegom Kostom, a tada su nas svi kritikovali za igru”, rekao je Simeone nakon poraza u madridskom derbiju (2:1)

3436 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters/Violeta Santos Moura
Foto: Reuters/Violeta Santos Moura

U madridskom derbiju, Real je na „Metropolitanu” savladao Atletiko 2:1 i nastavio perfektan niz, jer je upisao devetu pobjedu na isto toliko utakmica ove sezone.

Trener „kolćonerosa” Dijego Simeone je pohvalio svoje igrače, ali i iskoristio priliku da prozove rivala za defanzivan stil igre.

„Trener Madrida je uradio odličan posao. Sjajno su igrali kontre, a pokušali smo da ne odustanemo i u 2. poluvremenu smo poboljšali intenzitet. Kada su ušli Kunja i Morata, dali su nam malo više života, ali protiv Madrida moraš da imaš intenzitet”, istakao je Simeone, pa onda Real uporedio sa svojim Atletikom.

„Lijepo je vidjeti ekipu koja se nisko brani i tako ide u kontranapad. Ovaj Real me podsjeća na tim koji smo imali smo sa Dijegom Kostom, a tada su nas svi kritikovali za igru”.

Ćolo je napomenuo i koliko mu nedostaju Stefan Savić i Hose Marija Himenes.

„Savić i Hosema su nam važni. Nadamo se da će ove sezone moći više da budu sa timom, jer smo prošle trpjeli puno bez njih”, poručio je argentinski stručnjak.

Bonus video: