Radulović: U prvom poluvremenu smo igrali kukavički

Crna Gora izgubila od BiH u Zenici 1:0 i ostala bez šansi da se u posljednjem kolu bori za prvo mjesto. Sa Fincima za drugu poziciju

4713 pregleda 11 komentar(a)
Radulović na večerašnjem meču, Foto: Reuters
Radulović na večerašnjem meču, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.09.2022. 23:17h

Od specijalnog izvještača Vijesti

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kazao je poslije poraza od Bosne i Hercegovine (1:0) da je njegova ekipa odigrala kukavički prvo poluvrijeme i da ostaje žal zbog igre u prvih 45 minuta.

Crna Gora je večeras poražena od BiH (1:0) i ostala bez šanse da se bori za A Ligu nacija. Naša selekcija će u ponedjeljak (20.45) u Podgorici protiv Finske igrati za drugo mjesto u grupi.

"Poslije svega viđenog ostaje žal što smo bacili prvo poluvrijeme u vjetar. Koliko god smo pokušali igrače da relaksiramo prije utakmice, značaj meča im je okovao noge što je uticalo na 1. poluvrijeme. Igrali smo kukavički u prvom dijelu. U drugom poluvremenu je bila druga slika. Kao da su se igrači probudili, dominirali smo, imali veći posjed lopte, ali nismo kreirali šanse za kojima bi žalili. Čestitam BiH, a nama ostaje da se pripremimo za Finsku. Želimo da budemo drugi. Da nam je neko prije početka takmičenja ponudio drugo mjesto, sigurno bi ga prihvatili", rekao je Radulović na konferenciji poslije meča i zahvalio se na gostoprimstvu u Zenici.

Povezani članci

23. Septembar 2022.

BiH ugasila snove Crne Gore, sa Finskom za drugo mjesto

Selektor je rekao da utakmice u junu i večerašnje drugo poluvrijeme ulivaju nadu u ovu ekipu.

"Nama je cilj bio da priširimo roster i da pokušamo da ostanemo u Ligi B. Roster smo proširili, ima igrača, koji zavređuju pažnju. Drugo poluvrijeme večeras i utakmice u junu ulivaju nadu da ova ekipa dobija fizionomiju. Cilj nam je da pobijedimo Finsku. Mislim da možemo da budemo zadovoljni i da sa optimizmom čekamo kvalifikacije za Euro 2024", rekao je Radulović.

U finišu meča viđena je sporna situacija, Crna Gora je tražila penal, ali arbitar Šimon Marčinjak nije pokazao na bijelu tačku.

"Vjerujemo VAR-u, dok ne vidim situaciju ne mogu da komentarišem. Igrači su rekli da je dva puta bila ruka, ali ne mogu to da komentarišem", poručio je Radulović.

Bonus video: