Ronaldo zatražio pomoć psihologa

"Imao je problema u životu prije nekoliko mjeseci pa mu je prijatelj poslao moje video snimke. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu", rekao je Džordan Piterson

7616 pregleda 6 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo potražio je pomoć kanadskog psihologa Džordana Pitersona, prenosi španska "Marka".

Ronaldo je prije dvije sedmice na društvenim mrežama objavio sliku sa Pitersonom.

"Imao je problema u životu prije nekoliko mjeseci pa mu je prijatelj poslao moje video snimke. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo misli da mu je knjiga pomogla i tada je htio da razgovara sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu koju koristi kako bi ostao u top formi, razgovarali smo o njegovim kompanijama i o tome šta želi u budućnosti i preprekama s kojima se suočava," rekao je Piterson u TV emisiji Pirsa Morgana.

Ronaldo je ove sezone odigrao samo osam utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima i postigao samo jedan gol. Propustio je veći dio priprema, jer je želio da pređe u klub koji ove sezone igra u Ligi šampiona iako ima ugovor s klubom s Old Traforda do kraja sezone.

Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u domovini jer reprezentacija Portugala nije uspjela da se plasira u finale Lige nacija.

Bonus video: