Čelsi tri puta slao pogrešne papire, PSŽ ostao bez Ziješa

Posao je, za sada, propao, jer je prelazni rok u Francuskoj završen sinoć, ali iz PSŽ-a najavljuju žalbu

2973 pregleda 2 komentar(a)
Ziješ, Foto: Reuters
Ziješ, Foto: Reuters

Hakim Ziješ je bio na pragu prelaska u PSŽ - dogovorio je lične uslove, doputovao u glavni grad Francuske i čekao da Čelsi završi potrebnu dokumentaciju...

Pregovori klubova su trajali, Marokanac je u međuvremenu odradio ljekarske preglede, ali transfer na kraju nije realizovan, jer je Čelsi čak tri puta slao pogrešne papire u Pariz.

Francuski novinari saznali su da je Čelsi pogrešno poslao potpisani dokument. Potom je, nakon upozorenja iz PSŽ-a, pokušao da ispravi grešku, pa je još jednu poslao pogrešne papire. Uslijedio je i treći pokušaj i treća greška. Minuti su prolazili, prelazni rok se završio, a transfer nije realizovan.

Posao je, za sada, propao, jer je prelazni rok u Francuskoj završen sinoć, ali iz PSŽ-a najavljuju žalbu. Na "Parku prinčeva" vjeruju da će uspjeti da dokažu da je Čelsi odgovoran za kašnjenje i da bi zbog toga Savez mogao da im izađe u susret i dozvoli da registruju novog igrača uprkos tome što je prelazni rok završen.

Ziješ je bio na izlaznim vratima "Stamforda", interesovanje za njega su pokazali Njukasl i Everton, ali je Marokanac prije dva dana stigao u Pariz, gdje je trebalo da realizuje pozajmicu i bude zamjena za Pabla Sarabiju, koji je prešao u Vulverhempton.

I Čelsi je želio da se rastane sa fudbalerom, naročito nakon dolaska novih fudbalera u ovom prelaznom roku, ali je na kraju administracija londonskog kluba napravila grešku.

Bonus video: