Mitrović želi da bude kao 2018: Tada smo pobijedili, iako nije bilo jednostavno

“Crna Gora je reprezentacija sa dosta kvaliteta. Ima kostur ekipe koji je dugo na okupu. Tu su Stefan Savić i Stevan Jovetić kao predvodnici, sa dosta mladih igrača koji donose novu energiju. Veoma ih poštujem, a pobjeda nad Bugarima im je sigurno dala vjetar u leđa", kazao je napadač Fulama

12787 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Aleksandar Mitrović je prije četiri i po godine pod Goricom bio čovjek odluke - fudbaleri Srbije su sa njegova dva gola savladali Crnu Goru 2:0 u Ligi nacija.

Napadač Fulama nema ništa protiv da i sjutra veče bude isti scenario:

"Bila je to teška utakmica, ali i dobar rezultat za nas. Nadam se da će i sada biti tako. A ako dođe još koji moj gol - biće perfektno", rekao je Mitrović na konferenciji za medije.

Najbolji strjelac u istoriji srpske selekcije (52 gola) dobro poznaje "hrabre sokole"...

“Crna Gora je reprezentacija sa dosta kvaliteta. Ima kostur ekipe koji je dugo na okupu. Tu su Stefan Savić i Stevan Jovetić kao predvodnici, sa dosta mladih igrača koji donose novu energiju. Veoma ih poštujem, a pobjeda nad Bugarima im je sigurno dala vjetar u leđa", kazao je Mitrović.

Tri boda su opsesija i za jedne i za druge.

"Mi smo ekipa koja uvijek ide na pobjedu, tu smo govorili i pred Brazil na Svjetskom prvenstvu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i pravoj atmosferi i neka slavi bolji", zaključio je Mitrović.

Bonus video: