„A Bola“: Terrooooor Liverpula

„Mundo deportivo“ i „Gazeta delo sport“ se poigrali sa prezimenom Brazilca i napisali „Neymal“
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo i Nejmar, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo i Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.02.2018. 13:20h

Evropski sportski listovi često oduševe naslovnicama nakon velikih utakmica, a ovog puta u centru pažnje gotovo svih je bio obračun Real Madrida i Pari Sen Žermena.

Madriđani su gubili, a onda pobijedili 3:1 i izazvali oduševljenje madridskih dnevnika. „Marka“ je preko cijele strane stavila naslov „¡¡¡Siiiiiiiuuuu!!!“, što bi na naš jezik moglo da se prevede kao „Tooooooo“.

„As“ se osvrnuo na činjenicu da je Kristijano Ronaldo dao 100. i 101. gol u Ligi šampiona i naslovio ga sa „Kako da te ne volim“?

Francuski „L'Ekip“ ne odustaje od Parižana i piše „Još nije gotovo“.

„Mundo deportivo“ iz Barselone se poigrao sa riječima i naslovom „Neymal“, što je kombinacija Nejmarovog prezimena i riječi mal, što znači loš, objasnio kako je odigrao čovjek koji je napustio Kataloniju prošlog ljeta.

Veoma dobar naslov je imao još jedan katalonski list „L'Esportiu“ - „Equip petit“, tj. mala ekipa, uz fotografiju pokunjenog Nejmara.

„Ronaldo show, Neymal“, napisala je „Gazeta delo sport“.

Pobjednik dana je, ipak, portugalska „A Bola“, jer njena naslovnica govori sve o potonuću Porta, koji je od Liverpula doživio najubjedljiviji poraz u Evropi na svom terenu.

Tih 0:5 je naslovljeno sa „Terrooooor“, s tim da su umjesto slova O lopte koje su završile u mreži nesrećnog Žozea Se.

Nije propušten ni podvig njihovog Portugalca, uz naslov „Liga Ronalda“.

Bonus video: