Adam Džonson osuđen na šest godina zatvora!

„Ona je tek napunila 15 godina kada je on počeo da je zavodi, jer mu je, kako je priznao, bila seksualno privlačna. Uprkos tome što je znao da ima manje od 16 godina, nastavio je da insistira da imaju seksualne odnose”, rekao je sudija Džonata Ros
2 komentar(a)
Adam Džonson, Foto: Reuters
Adam Džonson, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.03.2016. 14:36h

Bivši engleski reprezentativac Adam Džonson je osuđen na šest godina zatvora zbog zavođenja i seksualnih aktivnosti sa 15-godišnjakinjom.

Krilni fudbaler, koji je ovog slučaja dobio otkaz u Sanderlendu krajem prošlog mjeseca, osuđen je zbog seksualnog odnosa, ali je oslobođen sličnih optužbi na suđenju na Kraljevskom sudu u Bradfordu.

Džonson je priznao da je imao i održavao kontakt sa tinejdžerkom, ali je ujedno i negirao da je imao seks sa njom.

S druge strane, sudija Džonatan Ros je rekao prilikom izricanja presude da je „djevojčica pretrpjela nekoliko psihičkih trauma, kao i da je zbog Džonsona dobila nekoliko hiljada prijetnji na društvenim mrežama”.

Takođe, Ros je naveo i da je Džonson, kao istaknuti fudbaler, „iznevjerio povjerenje mladih navijača širom svijeta”.

„Ona je tek napunila 15 godina kada je on počeo da je zavodi, jer mu je, kako je priznao, bila seksualno privlačna. Uprkos tome što je znao da ima manje od 16 godina, nastavio je da insistira da imaju seksualne odnose”, rekao je Ros.

Bonus video: