Adrijan Lopes: Imamo dobar rezultat, ali moramo da se borimo

Atletiko u utakmicu ulazi poslije pobjede u prvenstvu protiv Viljareala od 1:0, a Barselona pobjedom protiv Betisa od 3:1
0 komentar(a)
Atletiko Madrid, Foto: Beta/AP
Atletiko Madrid, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.04.2014. 12:52h

Fudbaler Atletiko Madrida Adrijan Lopes rekao je da njegova ekipa ima dobar rezultat protiv Barselone, ali da će u sjutrašnjoj revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona morati da se bori od početka ako želi plasman među četiri najbolje ekipe.

Fudbaleri Atletiko Madrida sjutra od 20.45 na stadionu Visente Kalderon igraju protiv Barselone, revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvom meču prošlog utorka na Kamp Nou bilo je neriješeno, 1:1.

"Ponašaćemo se kao da je to finalni meč. Imamo dobar rezultati iz prvog meča, ali sve je otvoreno. Znamo za šta je Barselona sposobna i moraćemo sjajno da odigramo ako želimo da se plasiramo u polufinale. Moraćemo da se borimo od početka do kraja", rekao je Adrijan Lopes, prenijeli su španski mediji.

U Atletiku se nadaju da će napadač Dijego Kosta biti spreman za utakmicu, pošto je povrijedio tetivu tokom prvog poluvremena duela u Barseloni. On je ove sezone postigao 33 gola u svim takmičenjima. Ako ne bude mogao da igra, Adrijan će biti u kombinaciji za tim.

"Spreman sam, svi smo spremni kada treba da igramo. Svaka prilika koju dobijem u ovom timu je važna i moram da budem spreman da je iskoristim. Ovo je za nas sjajna sezona, dobro igramo i tako moramo da nastavimo", rekao je on.

Atletiko u utakmicu ulazi poslije pobjede u prvenstvu protiv Viljareala od 1:0, a Barselona pobjedom protiv Betisa od 3:1. Madriski tim je tako zadržao prvo mjesto u Primeri sa bodom prednosti u odnosu na ekipu Herarda Martina. Dvije ekipe će igrati u posljednjem kolu u španskom prvenstvu.

U ekipi Dijega Simeonea nastup Arda Turana je neizvjestan zbog problema sa povredom prepone.

Fudbaler Barselone Ćavi rekao je da ishod četvrtfinalnog duela zavisi od njegove ekipe.

"Protiv Atletika nije lako napraviti šanse, moramo da igramo 'tečno' i da lopta ide brže. Bolje bi bilo da sa povoljnijim rezultatom čekamo revanš, ali sve zavisi od nas. Mi smo napadačka ekipa, ali igramo protiv tima koji igra potpuno suprotno", rekao je Ćavi.

U ekipi Barselone Đerar Pike će propustiti utakmicu zbog povrede kuka, a od ranije je poznato da golman Viktor Valdes neće biti u timu zbog povrede koljena.

Bonus video: