Adrović: Golovi u službi tima

"Ne bih da obećavam puno, bitno je da nastavimo ovako i onda će sve doći na svoje mjesto" kaže dvostruki strijelac Admir Adrović
0 komentar(a)
ADROVIC, Foto: Savo Prelević
ADROVIC, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.08.2011. 19:04h

Odavno fudbaleri Budućnosti nisu ostavili tako dobar utisak kao u derbiju sa Zetom pred svojim navijačima. Posljednji meč je zapravo bio samo derbi u pokušaju, jer je protekao u znaku apsolutne dominacije Podgoričana - domaćin je bio superioran od početka do kraja.

Podgorički tim je blistavo izdanje, ofanzivnu i atraktivnu igru „naplatio” i sa pet golova, navijači Budućnosti bili su u transu po završetku meča. „Plavo-bijeli” svakako imaju puno razloga da budu zadovoljni, pogotovo ako se zna da je Zeta u dosadašnjim okršajima nerijetko znala i da pomrsi računicu komšijama.

"Sve se poklopilo, odavno nije viđena tako dobra predstava. Prezadovoljni smo nakon devet golova iz tri utakmice, ali sada idemo u Berane sa ciljem da novim trijumfom krunišemo seriju. Koncentrisani smo na naredni meč, Zetu smo već zaboravili" kaže dvostruki strijelac Admir Adrović.

Budućnost je rano povela, ali golovi poslije prekida - nakon ubačene lopte Orahovca iz kornera Golubović je dva puta dobro odreagovao (u drugom pokušaju štoper Zete Radulović je zakačio loptu i poslao je u sopstvenu mrežu), nisu došli slučajno, naprotiv...Domaćin je furiozno krenuo, a talas pobjedničkog entuzijazma trajao je do posljednjeg sudijskog zvižduka.

"Mislim da smo od početka bili maksimalno koncentrisani, ali nakon dva gola sve je bilo lakše. Nakon njih, i Zeta je pala. Ne bih, međutim, sada da obećavam velike rezultate. Bitno je da nastavimo ovako i onda će sve doći na svoje mjesto. Ako budemo radili kako treba, sve će da bude onako kako priželjkujemo" smatra Adrović.

A nekadašnji napadač Sutjeske i bivši mladi reprezentativac već nakon tri meča je pokazao da je veliko pojačanje za Budućnost. Adrović je postigao tri gola, a nad njim su i napravljena dva penala - protiv Zete i Bokelja.

"Na pripremama me nije htio gol, ali se sada sve vraća. Zadovoljan sam naravno, samo da nastavim ovako...Ne bih, međutim, mogao ništa da napravim bez ekipe."

Adrović odranije trenira sa ekipom, ali je pod Goricom čekao pola godine kako bi stekao pravo nastupa... Strpljenje se isplatilo.

"Čekao sam da stigne sertifikat iz Irana, a od utakmica sa Fljamurtarijem stekao sam pravo nastupa i u zvaničnim mečevima. Sigurno da sam se uželio igre i golova, na šta sam se bio navikao u dresu Sutjeske i mlade reprezentacije" kroz osmijeh je zaključio Adrović.

Bonus video: