Adrović ide u Petah Tikvu

"Stigla je ponuda, ja sam pričao sa upravom i rekao im da želim da igram. Oni su našli zajednički jezik sa Makabijem i mislimo da je sve završeno, samo da obavim ljekarske preglede", rekao je Adrović
1 komentar(a)
Admir Adrović, Foto: Pandurii-tg-jiu.ro
Admir Adrović, Foto: Pandurii-tg-jiu.ro
Ažurirano: 15.01.2014. 14:28h

Bivši napadač Budućnosti i Sutjeske i nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore Admir Adrović karijeru će nastaviti u izraelskom Makabiju Petah Tikvi, kao pozajmljen igrač rumunskog Pandurija.

"Stigla je ponuda, ja sam pričao sa upravom i rekao im da želim da igram. Oni su našli zajednički jezik sa Makabijem i mislimo da je sve završeno, samo da obavim ljekarske preglede", rekao je Adrović.

Dvostruki uzastopni najbolji strijelac crnogorske lige stigao je ljetos iz Budućnosti u Panduri, za koji je igrao 11 mečeva i postigao jedan gol. Između ostalih, upisao je i tri nastupa u Ligi Evrope, gdje su se Rumuni takmičili u grupi sa Fiorentinom, Dnjeprom i Pasoš Fereirom.¸

Makabi Petah Tikva je 12. na tabeli izraelskog prenstva i želi da se izvuče iz donjeg dijela tabele.

Baš kao u protekle dvije sezone u crnogorskom šampionatu, Adrovića bi u Izraelu mogla da čeka golgeterska "bitka" sa Žarkom Koraćem, napadačem Hapoela iz Haife.

Bivši fudbaler Zete i najbolji strijelac u istoriji crnogorske lige trenutno je sa devet golova treći na listi strijelaca u Izraelu.

Adrović i Korać su prošle sezone podijelili prvo mjesto liste strijelaca u Crnoj Gori (po 15 golova), dok je sezonu ranije Adrović dao gol više (22, naspram 21).

Bonus video: