Akvilani: Haos oko Salaha, davno mi je rekao da ide

"Iznenadio me je sav taj haos u medijima, prozivanja, saopštenja...", rekao je Akvilani, koji je sa Salahom odigrao posljednju polusezonu u dresu Fiorentine
0 komentar(a)
Alberto Akvilani, Foto: Gianlucadimarzio.com
Alberto Akvilani, Foto: Gianlucadimarzio.com
Ažurirano: 06.07.2015. 20:09h

Bivši vezista Fiorentine Alberto Akvilani je za italijanske medije prokomentarisao situaciju oko Mohameda Salaha i rat koji oko njega prethodnih dana vode "viola" i Inter.

Dva kluba su se prethodnih dana prepucavala saopštenjima - iz Fiorentine su stigle žestoke riječi da milanskog velikana treba izbaciti u Seriju B jer ne zna šta je fer-plej, dok se Inter branio kako nema ništa s time što Salah ne želi da ostane u Firenci.

"Iznenadio me je sav taj haos u medijima, prozivanja, saopštenja...", rekao je Akvilani, koji je sa Salahom odigrao posljednju polusezonu u dresu Fiorentine.

Italijan je potom i rekao nešto što se sigurno neće dopasti Fiorentini, koja je ubijeđena da iza želje Salaha da ide stoji ponuda Intera.

"Mohamed mi je odavno rekao da ga ništa do sada nije ubijedilo da treba da ostane u Fiorentini", istakao je Akvilani.

Egipćanin je iz Čelzija u januaru stigao na pozajmicu u Fiorentinu (u sklopu transfera Huana Kvadrada u London) i dva kluba su imala usmeni dogovor da u Firenci ostane 18 mjeseci.

Sada je sigurno da Salah neće više igrati za Fiorentinu, ali to ne mora da znači da će na kraju stići u Inter, jer će slučaj možda morati da rješava Fifa...

Bonus video: