Alegri: Cilj je tripla kruna

1 komentar(a)
Alegri, Foto: Reuters
Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.05.2015. 20:40h

Trener Juventusa Masimilijano Alegri pohvalio je svoju ekipu zbog osvajanja Kupa Italije i naveo da je cilj crno-bijelih da ove sezone osvoje "triplu krunu".

Juvenuts je sinoć osvojio 10. Kup Italije, pošto je u Rimu poslije produžetaka pobijedio Lacio sa 2:1. To je prvi trofej u Kupu crno-bijelih poslije 1995. godine.

"Lacio je dobro odigrao, utakmica je bila pravo finale i znali smo da će biti drugačije nego u prvenstvu. Obje ekipe su dobro igrale, oni nisu imali sreće, dva puta su pogodili okvir gola, a mi smo imali sreće kod našeg gola", rekao je Alegri, prenijeli su italijanski mediji.

Juventus je četiri kola prije kraja prvenstva odbranio titulu u Seriji A i ima priliku da se bori i za treći trofej u sezoni, pošto će 6. juna u Berlinu igrati protiv Barselone u finalu Lige šampiona.

"Igračima nije bilo lako da osvoje skudeto i Kup. Sada ćemo pokušati da osvojimo i treći trofej. Nije lako igrati tri takmičenja tokom cijele sezone, ali pokušaćemo da san pretvorimo u stvarnost", rekao je Alegri.

Bonus video: