Anćeloti: Real mora da bude bolji

"Moramo da se poboljšamo protiv Hetafea. Sjutra moramo da budemo dobri od početka", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare, prenose španski mediji
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.09.2013. 14:56h

Trener Reala iz Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da njegov tim mora da bude bolji ako želi da bude uspješan ove sezone.

Madridski klub je prošlog vikenda odigrao 2:2 sa Viljarealom u španskom prvenstvu, a mučio se i prvih 45 minuta u prvom meču Lige šampiona protiv Galatasaraja.

"Početak utakmica protv Viljareala i Galatasaraja nisu bili dobri. Moramo da se poboljšamo protiv Hetafea. Sjutra moramo da budemo dobri od početka", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare, prenose španski mediji.

Real sjutra dočekuje Hetafe, a poslije četiri odigrana kola nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli Primere sa 10 osvojenih bodova.

Anćeloti je, potom, pohvalio i Kristijana Ronalda, pošto je portugalski fudbaler postigao het-trik protiv Galatasaraja neposredno po produžetku ugovora sa Realom.

"Kristijano je fantastičan profesionalac. On je uvijek fokusiran na trening i želi da napreduje. On se uvijek dobro priprema prije utakmica i brine o sebi poslije mečeva", kazao je trener Reala.

Bonus video: