Anćeloti: Uradili smo sve što smo mogli

"Razočaran sam, jer smo bili blizu pobjedi. Bilo je to lijepo veče, ali bi bilo još ljepše das mo uspjeli da se plasiramo u polufinale”, rekao je trener Parižana Karlo Anćeloti
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta AP
Ažurirano: 10.04.2013. 22:26h

Pari Sen Žermen se oprostio od daljeg takmičenja u Ligi šampiona, a da u oba meča nije poražen od Barselone (2:2, 1:1). Parižani su dobro namučili Katalonce…

“Uradili smo sve što smo mogli da pobijedimo. Igrali smo veoma dobro, pokazali hrabrost. Razočaran sam, jer smo bili blizu pobjedi. Bilo je to lijepo veče, ali bi bilo još ljepše das mo uspjeli da se plasiramo u polufinale”, rekao je trener Parižana Karlo Anćeloti.

Desni bek Parižana Kristof Žale rekao je da su on i njegovi saigrači dali sve od sebe i da se nijesu uplašili protivnika.

"Dali smo sve od sebe, nismo se uplašili Barselone i igrali smo svoju igru. Prouzrokovali smo im mnogo problema od samog početka i mislim da su bili nervozni tako da nisu mnogo pokazali protiv nas", ocenio je Žale.

Anćeloti kaže da njegova ekipa nema za čim da žali.

“Odigrali smo 10 utakmica u Ligi šampiona i izgubili samo jednu. Sve će nam ovo biti od koristi za naredne sezonem, jer nam fali malo iskustva. Mnogi igrači su Ligu šampiona otkrili ove sezone, i vremenom ćemo steći neophodno iskustvo da prebrodimo ovu rundu, što će biit cilj za narednu sezonu. Okrećemo se borbi za dva preostala trofeja, u prvenstvu i Kupu Francuske”, zaključio je Anćeloti.

Bonus video: