Anri se protiv Milana oprašta od Arsenala

"Moramo biti fer prema timu iz Njujorka, koji nam je izašao u susret i dozvolio da ga dovedemo na pozajmicu”, istakao Arsen Venger
0 komentar(a)
Anri, Foto: Reuters
Anri, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2012. 22:39h

Iskusni napadač Tijeri Anri će biti član Arsenala do 15. februara, nakon čega se vraća u SAD, prema prethodnom dogovoru sa Njujork Red Bulsom.

Postojala je varijanta da "topdžije" zadrže svog legendarnog kapitena za još mjesec dana u svojim redovima, ali je menadžer Arsen Venger najavio da je, ipak, odlučeno da se ne komplikuju pregovori sa američkom klubu.

"Želio sam da ostavim Anrija za najmanje još dvije nedelje, ali on mora da se vrati. Moramo biti fer prema timu iz Njujorka, koji nam je izašao u susret i dozvolio da dovedemo napadača na pozajmicu”, rekao je francuski stručnjak za britanske medije.

Prema rasporedu, Anri će igrati za Arsenal sljedeću utakmicu Premijer lige protiv Sanderlenda, a zatim meč Lige šampiona protiv Milana.

Nakon toga će uslijediti pakovane kofera i odlazak u Ameriku, gdje će se priključiti pripremama Njujork Red Bula za novu sezonu u MLS ligi.

Bonus video: