Anži daje Tevesu 18 miliona, ganja i Aršavina

Loše odnose trenera “građana” Roberta Manćinija sa Tevezom, Anži želi da okonča tako što je Tevezu ponudio platu od 18 miliona eura godišnje, piše italijanska Gazeta delo sport.
0 komentar(a)
Karlos Tevez, Foto: REUTERS
Karlos Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 31.01.2012. 22:00h

Posljednji dan prelaznog roka i podatak da su propali pregovori Mančester sitija o prodaji Argentinca Karlosa Tevesa Interu, Milanu, PSŽ-u, želi da iskoristi mali, ali superbogati ruski klub, Anži.

Loše odnose trenera „građana” Roberta Manćinija i kluba sa napadačem Tevesom koji je samo jednom nastupio u prvom dijelu sezone, Anži želi da okonča platom Tevezu od 18 miliona eura godišnje, piše italijanska „Gazeta delo sport”.

Prelazni rok u Rusiji je, naime, tek je počeo i trajaće do 24. febrauara, pa Anži ima dovoljno vremena da privoli Apača da dođe...

Britanski „Skaj sport”, međutim, javlja da Anži pregovara i oko napadača „tobdžija” Andreja Aršavina. Ovi pregovori su u poodmakloj fazi i očekuje se da će Rus iz Arsenala da pređe u Mahačkalu.

Tim iz Mahačkale za koji nastupaju fudbalske ikone, Brazilac Roberto Karlos i Kamerunac Samjuel Eto, ima ogromne ambicije a u ljetošnjem prelaznom roku, uprkos basnoslovnim ponudama nijesu uspjeli da se pojačaju sa Hulkom iz Porta i Nejmarom iz Santosa.

Bonus video: