Arsenal sam sebe kaznio, Atletiko do remija sa desetoricom

Loran Košijelni se spetljao u želji da izbaci loptu, što je iskoristio Antoan Grizman i iz drugog šuta donio veliki remi Atletiku pred revanš u Madridu naredne sedmice
89 pregleda 0 komentar(a)
Antoan Grizman, Foto: Reuters
Antoan Grizman, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2018. 21:13h

Nada Arsena Vengera da će 22-godišnju karijeru u Arsenalu završiti peharom Lige Evrope dobile su ozbiljan udarac u 82. minutu.

„Tobdžije” su dominirale sve vrijeme protiv Atletika, koristile isključenje Šima Vrsaljka već u 10. minutu da stvore mnogo zicera, ali su iskoristile samo jedan, nakon tačno sat igre, kada je Aleksandr Lakazet nadskočio Lukasa Ernandesa i pogodio mrežu fenomenalnog Jana Oblaka.

I onda kazna kako to samo Arsenal zna - kapiten Loran Košijelni se spetljao u želji da izbaci loptu, što je iskoristio njegov zemljak Antoan Grizman i iz drugog šuta donio veliki remi Atletiku pred revanš u Madridu naredne sedmice.

Stefan Savić je igrao od 75. minuta.

Veliki korak ka finalu u Lionu 16. maja je napravio Marsej, koji je pred svojim navijačima savladao Salcburg 2:0 golovima Florijana Tovana u 15. i Klintona N'Žijea u 63. minutu. Bivši igrač Totenhema i Liona je u igru ušao tri minuta ranije i iskoristio asistenciju Dimitrija Pajea.

Rezultati

Arsenal - Atletiko Madrid 1:1 (Lakazet 61 - Grizman 82)

Marsej - Salcburg 2:0 (Tovan 15, N'Žije 63)

Revanši se igraju u četvrtak, 3. maja

Bonus video: