Bajern protiv Ciriha, istorijska šansa za Dinamo

Ne znam šta bi se desilo ako se ne plasiramo u Ligu šampiona. Favoriti smo i naš cilj je jasan, jer Bajern zaslužuje da bude dio elite", rekao je trener Bajerna
0 komentar(a)
Hajnkes, Foto: REUTERS
Hajnkes, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.08.2011. 17:05h

Iako niko je postavlja pitanje da li će Bajern ove sezone da igra u Ligi šampiona, u bavarskom klubu su svjesni da klasu moraju da pokažu i na terenu protiv švajcarskog Ciriha.

Favorit se zna, ali trener Jup Hajnkes nema dilemu da njegov tim mora da pokaže mnogo više nego što je bio slučaj u dva duela u Bundes ligi protiv Borusija iz Menhengladbaha i Volfsburga.

"Ne znam šta bi se desilo ako se ne plasiramo u Ligu šampiona. Favoriti smo i naš cilj je jasan, jer Bajern zaslužuje da bude dio elite", rekao je Hajnkes.

Arjen Roben se oporavio i igraće sjutra na "Alijanc areni". Holanđanin je toliki optimista da je već mislima u finalu ovog takmičenja.

"Želim da osvojim Ligu šampiona", kazao je Roben.

Dinamo iz Zagreba je posljednji put igrao Ligu šampiona 1999. godine i sada, čini se, ima veliku šansu da ponovi taj uspjeh. Protivnik je švedski Malme...

"Možda djelujem previše samouvjereno, ali ne vidim kako Liga šampiona može da nam izmakne", istakao je trener „modrih” Krunoslav Jurčić.

U ostalim sjutrašnjim mečevima sastaće se Makabi Haifa - Genk, Odenze - Viljareal i Visla Krakov - APOEL.

Bonus video: