Baka vodio Milan do trijumfa nad Palermom

Na "San Siru" je bilo 3:2 za tim Siniše Mihajlovića, koji je još jednom mogao da se uvjeri u klasu napadača Karlosa Bake
1 komentar(a)
Karlos Baka, Foto: Beta/AP
Karlos Baka, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.09.2015. 21:01h

Milan je prebolio poraz u gradskom derbiju od Intera i reagovao protiv opasnog Palerma.

Na "San Siru" je bilo 3:2 za tim Siniše Mihajlovića, koji je još jednom mogao da se uvjeri u klasu napadača Karlosa Bake.

Kolumbijac je postigao prvi i treći gol za svoj tim, oba su bila fenomenalna, a pamtiće se i pogodak Đakoma Bonaventure iz slobodnog udarca. Sicilijanci su dva puta stizali prednost „rosonera” preko švedskog otkrovenja Oskara Hiljemarka, ali su morali da se pomire sa prvim porazom u sezoni, iako su i kod 3:2 imali dvije odlične prilike...

Empoli je nakon preokreta savladao Udineze na "Friuliju" sa 2:1.

A lider Inter sjutra od 12.30 gostuje Kjevu, jednoj od ekipa koja je iznenadila na startu Serije A.

"Skudeto? Pitajte me o ambicijama nakon desetak kola. Mi i dalje mislimo samo o plasmanu u Ligu šampiona", rekao je trener Intera Roberto Manćini.

Stevan Jovetić je najavljen u startnoj postavi, a prve minute u dresu „crno-plavih” bi trebalo da dobije Adem Ljajić umjesto rovitog Ivana Perišića.

Juventus na krilima trijumfa nad Mančester sitijem u Ligi šampiona traži prvu pobjedu u prvenstvu, ali sigurno da može da naiđe na probleme protiv Đenove na "Luiđi Ferarisu". Roma dočekuje Sasuolo, a Napoli igra sa Lacijom.

"Vrijeme je da dobre igre krunišemo rezultatima", istakao je Masimilijano Alegri.

Rezultati

Milan - Palermo 3:2 (Baka 21, 75, Bonaventura 40 - Hiljemark 32, 72);

Udineze - Empoli 1:2 (Sapata 19 - Paredes 73, Makarone 90+2);

Nedjelja: Kjevo - Inter (12.30), Roma - Sasuolo, Atalanta - Verona, Bolonja - Frozinone, Đenova - Juventus, Torino - Sampdorija (15), Karpi - Fiorentina (18), Napoli - Lacio (20.45).

Bonus video: