Barsa na kritike odgovorila osmicom

Kada Lionel Mesi upiše het-trik, kada Sesk Fabregas postigne gol i asistira, a David Vilja lagano pronalazi put do mreže, onda se protivničkoj ekipi loše piše
0 komentar(a)
Mesi, Foto: REUTERS
Mesi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 17.09.2011. 21:42h

Dva remija u samo nekoliko dana (sa Sosijedadom i Milanom) upalila su alarm na „Nou Kampu”, probudili dežurne kritičare, ali sve je to bilo kratkog daha.

Barsa je svima njima odgovorila na terenu, a sve je platila jadna Osasuna - Katalonci su do vrha napunili mrežu tima iz Pamplone i slavili sa 8:0!

Kada Lionel Mesi upiše het-trik, kada Sesk Fabregas postigne gol i asistira, a David Vilja lagano pronalazi put do mreže, onda se protivničkoj ekipi loše piše. Sve je to doživjela Osasuna, ni kriva ni dužna je postala žrtva Barsine gladi za trijumfom i spaktaklom...

"Ovakve pobjede su sjajna stvar, jer podižu samopouzdanje ekipe. Dali smo osam golova i vjerujte da nam je ovako nešto trebalo, jer smo u prethodnom periodu upisali dva remija u kojima su morali da trijumfujemo", rekao je Vilja, dvostruki strijelac.

Barsa je tako postavila domaći zadatak Realu koji sjutra gostuje u Valensiji protiv Levantea. Žoze Murinjo će sigurno da naredi juriš na goleadu, bez obzira što će meč vjerovatno da propusti Kristijano Ronaldo.

Valensija je upisali i treći trijumf u sezoni, a za tri boda u Hihonu joj je bio dovoljan i Roberto Soldado - njegov pogodak u 30. minutu je lansirao „slijepe miševe” na prvo mjesto na tabeli.

Viljareal je izgubio u Granadi (1:09, dok je velike domete najavila i Malaga - golom Martina Demikelisa je slavila protiv Majorke na Balearima.

Sjutra: Hetafe - Rajo, Saragosa - Espanjol, Atletiko Madrid - Rasing, Levante - Real Madrid, Atletik B. - Betis.

Bonus video: