Barsa prejaka za Atletiko - je li finalista već poznat?

Luis Suares i Mesi su fantastičnim golovima lansirali Katalonce u prvom poluvremenu - Urugvajac je pogodio u 7. minutu nakon sjajnog solo prodora, a Argentinac u 33. perfektnim udarcem sa ivice šesnaesterca.
7 komentar(a)
Barselona, Foto: Reuters
Barselona, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.02.2017. 22:06h

Barselona je savladala Atletiko u Madridu sa 2:1 u prvom meču polufinala Kupa Kralja i najavila povratak na isti stadion, jer će se finalna utakmica najvjerovatnije odigrati na "Visente Kalderonu".

Luis Suares i Mesi su fantastičnim golovima lansirali Katalonce u prvom poluvremenu - Urugvajac je pogodio u 7. minutu nakon sjajnog solo prodora, u kojem je zaobišao Godina i Savića, dok Argentinac u 33. odapeo "bombu" sa 20 metara, od stative u pravo u mrežu Atletika.

Barsa je nadigrala Simeoneovu četu u prvom poluvremenu. Atletiko se podigao u nastavku, a Grizman je u 59. minutu vratio "kolćonerosima" kakvu-takvu nadu da u revanšu naredne sedmice mogu da naprave čudo.

Атлетико - Барселона 1:2. Обзор матча. Кубок Испании 2016/17. 1/2 финала. 1-й матч. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Stefan Savić je igrao cijeli meč za Atletiko, u finišu prvog poluvremena dobio je žuti karton.

U drugom polufinalu u četvrtak se sastaju Selta i Alaves.

Bonus video: