Barselona opet na čelu

Barsa je osvojila tri planirana boda, a Gvardioli ostaje da pokuša da što prije riješi problem koji ima Lionel Mesi - Argentinac još nije nijednom pogodio na gostovanjima
0 komentar(a)
Barselona, Foto: REUTERS
Barselona, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.10.2011. 20:53h

Barselona je opet prva, makar do sjutra veče i utakmica Levantea i Reala.

Katalonci i nisu bili baš previše raspoloženi u Granadi, ali je gol Ćavija Ernandesa u 33. minutu bio sasvim dovoljan da se vrati mir u svlačionicu Pepa Gvardiole.

Barsa je, dakle, osvojila tri planirana boda, a Gvardioli ostaje da pokuša da što prije riješi problem koji ima Lionel Mesi - Argentinac, koji je ove sezone već dao 10 golova u Primeri, još nije nijednom pogodio na gostovanjima.

"Ne brinem za Lea i to što nije bio strijelac u gostima. Pobijedili smo i kontrolisali utakmicu, iako nismo briljirali", rekao je Gvardiola.

Šampion sada ima bod više od Levantea, dva od Reala, a pomoćni trener Madriđana Aitor Karanka je imao interesantan komentar na sjajne partije tima iz Valensije.

"Levante je trenutno najjači tim u Primeri. Ne pričamo o ekipi koja je bljesnula u jednom ili dva meča, oni su slavili u šest od osam utakmica", kazao je Karanka.

Rezultati

Sevilja - Rasing 2:2

Del Moral 37, 90+2 - Arijel 62, Samperio 69.

Granada - Barselona 0:1

Ćavi 33.

Sjutra

Saragosa - Valensija

Hetafe - Osasuna

Levante - Sosijedad

Valjekano - Malaga

Majorka - Sporting Hihon

Real - Viljareal

Četvrtak

Espanjol - Betis

Atletik B. - Atletiko M.

Bonus video: