Barselona potvrdila: Mesi može da ide, pa i da završi karijeru na kraju sezone

Mediji tvrde da sada već 32-godišnji as još ne želi da se izjašnjava oko svoje budućnosti dok ne vidi u kakvom će fizičkom stanju biti nakon ove sezone
8491 pregleda 1 komentar(a)
Mesi i Bartomeu
Mesi i Bartomeu

Leo Mesi može da ode iz Barselone, ili da završi karijeru po završetku ove sezone, potvrdio je predsjednik kluba Đordi Bartomeu.

On je tako potvrdio natpise medija da argentinski as ima klauzulu u ugovoru da će narednog ljeta biti slobodan u svom izboru.

"Mesi ima ugovor koji smo potpisali prije dvije godine, a koji traje do 2021. U ugovoru stoji da prije posljednje sezone može da ode u drugi klub, bez odštete, može i da završi karijeru. On se izborio za svoju slobodu, a mi mu nismo pravili problem, zbog svega što je uradio za ovaj klub", kazao je Bartomeu.

On je rekao da su iste klauzule imale još tri legende - Inijesta, Ćavi i Pujol.

"To su naše ikone, mi moramo da imamo razumijevanje za njih. Ja zaista ne mogu da zamislim Mesija da igra negdje drugo, ali moramo da poštujemo njegove želje. Ja sam ubijeđen da će ostati do kraja ugovora, a možda i još duže", kazao je Bartomeu.

Mediji tvrde da sada već 32-godišnji as još ne želi da se izjašnjava oko svoje budućnosti dok ne vidi u kakvom će fizičkom stanju biti nakon ove sezone.

Mesi je zbog povrede propustio prve tri utakmice La Lige, sve češće ima probleme sa mišićima, pa želi da sačeka...

Odavno se spekuliše da Mesi želi da završi karijeru u Njuels old bojsima, klubu iz rodnog grada Rosarija...

Bonus video: