Batak: Ne zanimaju me priče o puštanju Zvezde

54 pregleda 0 komentar(a)
Radoslav Batak, Foto: Foto Vijesti
Radoslav Batak, Foto: Foto Vijesti
Ažurirano: 28.04.2017. 13:01h

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak ocijenio je danas da, ukoliko njegovi igrači protiv Crvene zvezde ponove pristup utakmici kao protiv Partizana, mogu da se nadaju dobrom rezultatu, kao i da ga ne zanimaju priče u javnosti da će njegov tim pustiti rivala da pobijedi.

"Za te priče niti znam, niti ih pratim, niti me je to ikada interesovalo ni kao fudbalera, ni kao čovjeka. U životu, mogu da garantujem samo za sebe, a znam da niko od mojih igrača i članova stručnog štaba nijednog trenutka neće imati nedoumicu po tom pitanju. Na svakoj utakmici ići ćemo na to da pokušamo da pobijedimo", rekao je Batak novinarima u Novom Sadu.

Ritam izuzetno jakih utakmica za vrlo kratko vrijeme, za fudbalere Vojvodine nastavlja se u nedjelju, pošto u derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije gostuju na stadionu "Rajko Mitić" ekipi Crvene zvezde.

"Zvezda je aktuelni šampion, ima vrhunskog trenera, odlične domaće i strane igrače i kvalitetni su na svim pozicijama. Što se nas tiče, ako budemo imali pristup kao na prošloj utakmici protiv Partizana, mislim da će doći i dobar rezultat. Želim da ponovimo disciplinu kao na prošlom meču", dodao je bivši crnogorski reprezentativac.

Prema njegovim riječima, nema nikakvog razloga da igrači Vojvodine osjećaju pritisak pred ovu, ali i pred bilo koju drugu utakmicu.

"Pred ovu utakmicu, igračima sam rekao, a pred svaku narednu ću im ponoviti – sav pritisak je na meni. Protiv Partizana mi je bila prva utakmica kao šefu stručnog štaba. Igrači ne treba da osjećaju nikakav pritisak, već samo da imaju vjere u sebe i pokažu ono što znaju i ono što se dogovorimo u svlačionici. Ni manje, ni više od toga", rekao je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se u nedjelju na stadionu "Rajko Mitić" od 18 sati.

Bonus video: