Batak pojačao kazahstanski Tobol

Štoper Budvana i crnogorske reprezentacije time je zaključio spisak iskusnih fudbalera koji su ove zime napustili Lugove, jer su prethodno otišli Ranđelović, Lakić i Matić
0 komentar(a)
BATAK, Foto: Savo Prelević
BATAK, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.01.2012. 22:38h

Mogren je i definitivno ostao bez kapitena - Radoslav Batak je već obavio dio priprema sa kazahstanskim Tobolom u Antaliji, a potom i potpisao ugovor sa pomenutim klubom. Štoper Budvana i crnogorske reprezentacije time je zaključio spisak iskusnih fudbalera koji su ove zime napustili Lugove, jer su prethodno otišli Predrag Ranđelović, Risto Lakić i Igor Matić.

Batak je na ljeto 2010. godine stigao na Lugove, a u međuvremenu bio jedan od ključnih fudbalera budvanskog tima u pohodu na titulu...Prije Mogrena, 34-godišnji štoper igrao je za Vojvodinu, Dinamo iz Moskve, potom se dokazivao i u Turskoj (Ankaraspor i Antalijaspor).

"Izašli smo u susret Bataku, koji je pojačao kazahstansku ekipu. Još prije Nove godine saopštili smo da želimo da podmladimo ekipu.

Vjerujem da ćemo uspjeti da angažujemo ofanzivnog vezistu Bokelja Kašćelana, te da dovedemo jednog štopera", kazao je Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.

Bonus video: