Bećiraj odveo Dinamo Minsk u plej-of

U Švajcarskoj je golom crnogorskog napadača bilo 1:0, a u revanšu je domaćinu trebalo čak 118 minuta da pronađe put do mreže - Bećiraj je opet pogodio, sada za 1:1, i odveo tim Vuka Rašovića u plej-of za Ligu Evrope
5 komentar(a)
Fatos Bećiraj, Foto: Dinamo-minsk.by
Fatos Bećiraj, Foto: Dinamo-minsk.by
Ažurirano: 06.08.2015. 21:08h

Nakon pogotka iz penala u prvom meču Fatos Bećiraj je opet bio čovjek odluke u duelu Dinama iz Minska i Ciriha.

U Švajcarskoj je prije sedam dana golom crnogorskog napadača bilo 1:0, a u revanšu je domaćinu trebalo čak 118 minuta da pronađe put do mreže - Bećiraj je opet pogodio, sada za 1:1, i odveo tim Vuka Rašovića u plej-of za Ligu Evrope.

Prethodno su gosti poveli preko Šermitija već u 4. minutu.

Hajduk iz Splita je i u revanšu u Norveškoj bio bolji od Stromsgodseta (2:0), a podvig je napravio Rabotnički - Makedonci su eliminisali turski Trabzonspor. U Turskoj su se igrali produžeci nakon što je u oba meča bilo po 1:0 za domaćina, a gol vrijedan plasmana za Rabotnički postigao je Markoski u 112. minutu.

Vest Hem je u izmijenjenom sastavu izgubio i ispao od Astre iz Rumunije (2:1), dok je sarajevski Željezničar izgorio u želji da savlada belgijski Standard.

Poslije 2:1 iz Liježa, izabranici Slavoljuba Muslina su u Sarajevu trijumfovali sa 1:0.

Vojvodina je poražena rezultatom 2:0 u Novom Sadu od Sampdorije, ali je uprkos tome prošla, nakon nestvarnoe pobjede od 4:0 u prvoj utakmici koja je odigrana u Torinu.

Bonus video: