Bejl: Zbog ovoga sam došao u Real

"Ostala je da se odigra još jedna utakmica. To je i razlog zašto sam želio da dođem u najveći klub na svijetu", rekao je Bejl poslije meča, prenose španski mediji.
3 komentar(a)
Geret Bejl, Foto: Beta/AP
Geret Bejl, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.04.2014. 21:50h

Napadač Reala Geret Bejl rekao je da upravo zbog rezultata kakav je plasman u finale Lige šampiona i došao u "kraljevski klub".

Real je večeras pobijedio u Minhenu ekipu Bajerna sa 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona i plasirao se u finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

"Dobro smo odigrali večeras, svako je dao 100 odsto... Ostala je da se odigra još jedna utakmica. To je i razlog zašto sam želio da dođem u najveći klub na svijetu", rekao je Bejl poslije meča, prenose španski mediji.

Luka Modrić je kazao da je njegova ekipa sasvim zasluženo u finalu Lige šampiona.

"Ovo je nevjerovatan rezultat. Na dvije utakmice smo pokazali da smo bolji od Bajerna. Sada ne postoji bolja ekipa od Reala", rekao je Modrić.

Ramos: Vratili smo se tamo gdje treba da budemo

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da se njegova ekipa večerašnjim plasmanom u finale Lige

šampiona vratila tamo gde treba da bude.

Dva od četiri gola na Alijanc Areni postigao je Ramos.

"Golovi su za mene manje važni, glavna stvar je da smo igrali kao tim. Real se vratio tamo gdje treba da bude - na vrh", rekao je Ramos poslije meča, prenose španski mediji.

U drugom polufinalu sjutra se sastaju Čelzi i Atletiko Madrid, a finale ovogodišnje Lige šampiona igra se u Lisabonu 24. maja.

Bonus video: