Benites: Benzema je u ekipi za derbi sa Barselonom

0 komentar(a)
Benzema, Foto: Reuters
Benzema, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.11.2015. 14:28h

Trener Real Madrida Rafael Benites rekao je danas da će fudbaler Karim Benzema biti u ekipi za predstojeći "el klasiko" sa Barselonom i dodao da nije u sukobu sa iskusnim igračima svog kluba.

Benzema nije u timu od prošlog meseca, zbog povrede tetive koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Francuske.

Takođe, Benzema je u centru pažnje i zbog ucjenjivanja saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene ukradenim intimnim video snimkom. Benzema je u sklopu istrage jednu noć proveo u zatvoru.

"Benzema je u ekipi, trenirao je dobro, igrao je dobro. Izvešćemo najjači tim jer igramo protiv Barselone. To će biti tek drugi put da imamo sve igrače na raspolaganju. Svi su tu i velika je konkurencija", rekao je Benites, prenijeli su britanski mediji.

Benites je negirao da se ne slaže sa iskunijim igračima i rekao da je priča o sukobu sa Marselom, Serhijom Ramosom i Kristijanom Ronaldom o stilu igre "potpuno lažna".

"Barselona stalno menja (stil igre) u zavisnosti ko im je protivnik. Real je tim koji mora da napada, koji mora da postiže golove i to ćemo i da radimo", rekao je Benites.

Veliki derbi Reala i Barselone, 171. "el klasiko", igraće se u subotu od 18.15 na Santjago Bernabeu u Madridu. Aktuelni šampion Barselona na prvom mjestu na tabeli ima tri boda prednosti nad Realom.

Bonus video: