Benites precrtao Hesea

Momak koji je ponikao u „kraljevskom klubu“ je već skoro mjesec bez minuta u dresu „merengesa“, a „Marka“ otkriva da je došlo do svađe između njega i trenera
0 komentar(a)
Hese Rodriges, Foto: Beta/AP
Hese Rodriges, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.09.2015. 12:00h

Činilo se da je Hese Rodriges konačno dočekao svojih pet minuta slave.

Momak koji je zbog teške povrede ispao iz ekipe Karla Anćelotija taman kada je počeo da se nameće, dobio je novu šansu u Realu početkom ove sezone.

Rafa Benites ga je stavio u startnu postavu protiv Sportinga u Hihonu, ali ga nema nigdje nakon remija bez golova u tom meču.

Momak koji je ponikao u „kraljevskom klubu“ je već skoro mjesec bez minuta u dresu „merengesa“, a „Marka“ otkriva da je došlo do svađe između njega i trenera.

Jeste da je trio BBC (Benzema, Bejl, Kristijano) nezamjenljiv, ali je nelogično da momak takvog potencijala ne dobije šansu kada neko od njih trojice ne može da igra.

Hese nije zaigrao ni kada se povrijedio Hames Rodriges, ni kada je zbog povrede morao da izađe Bejl.

Benites je ubacivao Matea Kovačića i Lukasa, a meč sa Granadom je pokazao da su odnosi između 21-godišnjaka i bivšeg trenera Valensije, Liverpula, Intera i Napolija očajni.

Naime, u startnoj postavi je umjesto Bejla bio Lukas Vaskes, a Denis Čerišev je zamijenio Benzemu.

Hese nije krio da je ljut, već je skinuo marker i bacio ga na travu, a Benites je to samo lakonski prokomentarisao:

„Promovišemo konkurenciju za svako mjesto, a ko će igrati odlučujem samo ja“.

Niko ne zna šta se promijenilo u trenerovom stavu. Hese je igrao odlično u prijateljskim utakmicama, bio je starter na šest, a i Rafa ga je hvalio.

„Kada bude imao kontinuitet, igraće još bolje. Ima kvalitet i napreduje, a želi da bude još bolji. Ima pravi stav“, govorio je tada Benites.

Sada Hesea nigdje nema...

Bonus video: