Benzema kao Van Basten

Viđen je super Real u Pamploni, a Benzema i Ronaldo su sa dva evrogola skrenuli pažnju na sebe, po ko zna koji put u sezoni...
0 komentar(a)
Benzema i Ronaldo, Foto: Beta/AP
Benzema i Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.04.2012. 22:08h

U Pamploni je viđen super Real i makar dva gola od kojih zastaje dah u režiji Karima Benzeme i Kristijana Ronalda.

Francuz je postigao prvi na utakmici, na asistenciju Portugalca, a svjetski mediji su sjutradan njegovu bravuru poredili sa čuvenim pogotkom Holanđanina Marka van Bastena protiv Rusije na Evropskom prvenstvu 1988.

Gol broj dva, koji je dao Ronaldo (to mu je bio 36. u Primeri ove sezone), vjerovatno ne bi umio da objasni ni golman Osasune Andres Fernandes, jer je as „merengesa” tako opalio po lopti sa oko 30 metara da čuvar mreže protivnika nije stigao ni da reaguje...

GOLMANI

Štarke (Hofenhajm) - nikom nije lako protiv napadača Šalkea. Štarke je, međutim, dobio bitku i donio zaslužen remi svom timu.

Vivijano (Palermo) - Sicilijanci ove godine rijetko dobijaju u gostima... Ali kada se razbrani jedan od najboljih mladih golmana u Seriji onda je sve lakše.

ODBRANA

Iraola (Atletik Bilbao) - njegova forma posljednjih mjeseci je fenomenalna. I protiv Barse je, uprkos porazu, bio neumoljiv.

Spolji (Katanija) - ako Milan na kraju sezone izgubi titulu, neka se obrati Kataniji i angažuje Spoljija, koji mu je otkinuo dva boda na „Masiminu”.

Molo (Nansi) - šokirao je PSŽ u 89. minutu, a Karlu Anćelotiju nanio prvi poraz u prvenstvu od kada je na klupi „svetaca”.

Ivanović (Čelzi) - opet je morao da krene on da bi Čelzi pobijedio. Postigao je dva gola u trijumfu protiv Aston Vile u Birmingemu.

SREDINA

Vidal (Juventus) - italijanski mediji su oduševljeni njegovim izdanjem protiv Napolija: „trči, ruši sve pred sobom, daje golove...”, napisala je „Gazeta delo sport”.

Markinjo (Milan) - nije mu dugo trebalo da postigne prvi gol za Romu. Njegova žrtva je bila Novara.

Tarabt (KPR) - upisao se protiv Arsenala i to mu je bio prvi pogodak u Premijer ligi.

M'Vila (Ren) - Ren više nije njegov nivo, kao ni francuski fudbal. Već dva ljeta je meta evropskih velikana...

Šiber (Štutgart) - bio je dio nestvarne utakmice protiv Borusije u Dortmundu. Nosio je „švabe” sa dva gola.

Jansen (Hamburger) - HSV je slavio u Kajzerslauternu i konačno prekinuo seriju od šest neuspjeha.

Inijesta (Barselona) - i dalje je taličan Barsi - sa njim na terenu „blaugrana” ne griješi.

NAPAD

Benzema (Real Madrid) - najavio je spektal protiv Osasune...

Ronaldo (Real Madrid) - a upotpunio ga je portugalski bombarder koji nemilosrdno trese mreže na Pirinejima.

Milito (Inter) - u poražavajućoj sezoni Intera Princ je došao do brojke od 17 golova.

Zarate (Inter) - Argentinac se protiv Đenove probudio i postigao prvijenac u dresu „crno-plavih”. Njemu je izgleda najviše prijala promjena trenera i dolazak Andree Stramaćonija.

Roben (Bajern) - kritičari su se odjednom umirili, sada im svima odgovara „sebični” Roben koji vuče Bajern ka trofejima.

Baloteli (Mančester siti) - on je apsolutno glavna uloga u ovogodišnjem filmu Mančester sitija. Sukobi, majstorski golovi, čudne poruke na majicama ispod dresa... Šta li će novo da izmisli Super Mario...

Bonus video: