Berluskoni: Moraću da skrenem pažnju na neke stvari

"Moraću da skrenem pažnju na neke stvari. Koje? To nije za javnost”, dodao je Berluskoni.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2012. 14:54h

Nakon meča na “San Siru”, Silvio Berluskoni je otišao do svlačionice Barselone da pozdravi igrače katalonskog kluba. Uhvativši pod ruku Pepa Gvardiolu, prvi čovjek Milana se u svlačionici Barselone zadržao nekoliko minuta.

“Gvardioli sam kazao da cijenimo igru Barselone i da smo na kraju ponosni što smo ostvarili rezultat u kojem Barselona nema prednost”, kazao je Berluskoni.

Na pitanje kako mu se dopala igra Milana, bivši premijer Italije je odgovorio:

“Onako…Moraću da skrenem pažnju na neke stvari. Koje? To nije za javnost”, dodao je Berluskoni.

Zadovoljan nije bio ni trener Milana Masimilijano Alegri.

“Berluskoni je u pravu. Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo i bili u podređenom položaju u odnosu na Barselonu u pojedinim trenucima meča, posebno u posljednjih 20 minuta prvog poluvremena. Puno smo se istrošili u prvh 25 minuta, kada smo se bolje branili, i ostavljali manje prostora protivniku”, kaže Alegri.

Trener Milana kaže da njegova ekipe može biti zadovoljna rezultatom od 0:0.

“U Barseloni nam odgovaraju dva od tri rezultata. Nije lako, ali u slučaju remija, sa golom, idemo u polufinale. Zato je ovaj rezultat dobar, jer je, mislim, Barselona na svim mečevima do sada postizala golove”, dodao je Alegri.

Zadovoljan remijem bio je Klarens Sidorf, koji misli da Barselona nije nepobjediva.

"Ne postoje savršeni timovi, nije to ni Barselona. Svakako da imaju slabosti koje ćemo probati da iskoristimo. Zadovoljan sam remijem, njima igra samo pobjeda, a nama dva rezultata, ukoliko damo gol. Italijanski timovi znaju da se brane i budu opasni u gostima", poručio je Sidorf.

Revanš meča na programu je 3. aprila na stadionu Kamp Nou.

Bonus video: