Bez golova u Firenci

"Viola" je imala dvije fenomenalne prilike - u 41. minutu Stevan Jovetić je pogodio prečku nakon centaršuta Adema Ljajića, koji je dva minuta kasnije izašao sam ispred Đanluiđija Bufona
5 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2012. 21:15h

Derbi 5. kola Serije A završen je bez golova. Fiorentina je napadala, stvarala šanse, ali je na kraju morala da se pomiri sa činjenicom da je Juventus i 45. uzastopni meč završio bez poraza.

"Viola" je imala dvije fenomenalne prilike - u 41. minutu Stevan Jovetić je pogodio prečku nakon centaršuta Adema Ljajića, koji je dva minuta kasnije izašao sam ispred Đanluiđija Bufona, ali je promašio.

Fiorentina je i u nastavku bila opasnija, ali nije mogla do pobjede.

Juve nije uradio ništa, a imao je i pomoć sudije Paola Taljaventa, koji u 24. minutu nije dosudio penal nakon starta Artura Vidala nad Manuelom Paskvalom.

"Prava je šteta što nismo pobijedili, zaslužili smo tri boda. Ipak, zadovoljan sam, jer smo na velikoj sceni, protiv velikog tima, pokazali kakav kvalitet posjedujemo", rekao je trener Fiorentine Vinćenco Montela.

Jovetić je u 87. minutu ustupio mjesto Luki Toniju, dok je Mirko Vučinić u 58. zamijenio Fabija Kvaljarelu.

Treći crnogorski reprezentativac, Stefan Savić, bio je na klupi domaćih.

Ostali mečevi 5. kola se igraju sjutra i u četvrtak.

Derbi je u Napulju, gdje stiže Lacio, Inter ide u Veronu, a Milan i Roma najzad žele da ostvare pobjede kod kuće - "rosoneri" dočekuju Kaljari, a "vučica" Sampdoriju.

Svi parovi - sjutra: Peskara - Palermo, Katanija - Atalanta, Kjevo - Inter, Đenova - Parma, Milan - Kaljari, Napoli - Lacio, Roma - Sampdorija, Torino - Udineze.

Sjutra: Sijena - Bolonja.

Galerija

Bonus video: