Bjeković: Čelnici Partizana htjeli da puste titulu Zvezdi

Nekadašnji direktor kluba iz Humske je bez uvijanja izjavio da su sadašnji čelnici „crno-bijelih”imali namjeru da prepuste šampionsku titulu Crvenoj zvezdi, ali se to zahvaljujući igračima nije dogodilo
5 komentar(a)
Bjeković - Đurić, Foto: Pressonline.rs
Bjeković - Đurić, Foto: Pressonline.rs
Ažurirano: 12.07.2013. 21:08h

Legenda Partizana, Nenad Bjeković, žestoko je opleo po rukovodstvu aktuelnog šampiona Srbije, piše „Kurir”.

Nekadašnji direktor kluba iz Humske je bez uvijanja izjavio da su sadašnji čelnici „crno-bijelih”imali namjeru da prepuste šampionsku titulu Crvenoj zvezdi, ali se to zahvaljujući igračima nije dogodilo.

"Jedini način da Partizan ne uzme sedmu uzastopnu titulu je da to ne želi! Takva je situacija bila i posljednje dvije godine. I vrapci znaju da su sadašnji čelnici imali na umu da prepuste šampionski trofej Crvenoj zvezdi, ali se to zahvaljujući igračima i njihovoj posvećenosti nije desilo. Tako i sad: kruna će ostati u Humskoj samo ako „crno-bijeli” to budu željeli. U suprotnom...", rekao je Bjeković.

Bjeković kao veliki partizanovac navija da „crno-bijeli” izbore plasman u Ligu šampiona, međutim, nije veliki optimista.

"Trener i igrači će dati sve od sebe, ali potezi ljudi iz rukovodstva mi jednostavno ne daju za pravo da vjerujem u uspjeh. Oni prikrivaju istinu, kriju se iza titula i pobjeda nad Zvezdom, zaboravljaju na gomilu problema u svakodnevnom funkcionisanju kluba. Plašim se, zaista. Kad Partizan pukne to će tako jako da odjekne, a posljedice će biti nesagledive", rekao je Bjeković.

Čuveni golgeter Partizana osvrnuo se i na situaciju u Crvenoj zvezdi.

"Bolji smo od Zvezde, koja će pokušati da učini sve ne bi li prekinula šestogodišnji post i vratila krunu, međutim, siguran sam da joj neće uspjeti. Tačnije, ne bi trebalo. Opet, imam utisak da država čini sve da oživi Zvezdu. Kao da će sve u Srbiji da bude bolje ako oni budu prvi. A neće. Ne bih da pametujem, dijelim lekcijem, samo primjećuje, da ako će država već da se miješa, bolje bi bilo da se malo pozabavi gdje nam je trenutno fudbal, zašto tonemo i kako taj sport može da se spasi u globalu", rekao je Bjeković.

Bonus video: