Boban: Inter mi se ne dopada, ali Manćini zna šta radi

Priznajem, ovaj Inter mi se ne dopada, ali serija dobrih rezultata u Italiji nikada nije slučajna. To mi govori da Roberto Manćini drži situaciju pod kontrolom i da zna šta radi", rekao je Boban nakon trijumfa Intera protiv Torina (1:0)
56 pregleda 3 komentar(a)
Zvonimir Boban, Foto: Wikipedia.org
Zvonimir Boban, Foto: Wikipedia.org
Ažurirano: 09.11.2015. 20:15h

Odavno jedan tim u Italiji nije podijelio fudbalsku javnost kao ove sezone Inter.

Milanski tim drži prvo mjesto sa Fiorentinom, upisao je osam pobjeda od čega čak sedam rezultatom 1:0.

Način na koji Inter pobjeđuje se malo kome dopada, a izuzetak nije ni Zvonimir Boban, bivši fudbaler Milana, a sada analitičar italijanskog "Skaja".

"Nije mi baš najjasniji projekat Intera, ali djeluje. Imao je veliki pad protiv Fiorentine, a nakon toga se podigao i nastavio sa pobjedama. Inter ima fizički moćnu ekipu koju je veoma teško pobijediti, a ona je do sada dokazala da umije da trijumfuje u svakoj utakmici. Priznajem, ovaj Inter mi se ne dopada, ali serija dobrih rezultata u Italiji nikada nije slučajna. To mi govori da Roberto Manćini drži situaciju pod kontrolom i da zna šta radi", rekao je Boban nakon trijumfa Intera protiv Torina (1:0).

Inter je bio osporavan i nakon pet trijumfa na startu u isto toliko kola, a interesantno zapažanje je tako imao Arigo Saki.

"U Italiji se nikada nije kritikovao tim koji pobjeđuje, bez obzira na to na koji način je dolazio do trijumfa. Ili je Italija ljubomorna na Inter ili se fudbalska svijest u našoj zemlji promijenila, pa je postalo važno i to koliko puta šutnete na gol", istakao je ranije Saki.

Bonus video: