Bogavac: Nije bilo realno da eliminišemo Partizan

"Mi se vraćamo u realnost i okrećemo se crnogorskom prvenstvu u kome imamo, kao što je to i uvijek bilo, velike ambicije", ističe trener fudbalera Rudara
412 pregleda 0 komentar(a)
Vuko Bogavac, Foto: Beta
Vuko Bogavac, Foto: Beta
Ažurirano: 20.07.2018. 11:52h

Rudar nije imao šansi u dvomeču sa Partizanom, Pljevljaci su se od Evrope oprostili sa dva identična poraza - od po 3:0.

"Čestitam Partizanu prolaz u drugo kolo, zasluženo su ga ostvarili. Mi smo došli u Beograd da se pokažemo u najboljem svijetlu. Uspjeli smo u drugom poluvremenu. Dogovorili smo se da postignemo makar jedan gol, nismo uspjeli. Imali smo prilike, ali mislim da se nismo obrukali i pokazali smo da imamo kvalitetan tim sa dosta mladih igrača. Međutim, razlika u klasi je očigledna", rekao je trener Rudara Vuko Bogavac poslije revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bogavac ističe da je bilo "nerealno očekivati da će njegova ekipa proći Partizan".

"Značiće nam ovaj dvomeč. Vidjeli smo da možemo da se nosimo sa njima... Mladim igračima će posebno značiti i nadam se da ćemo u narednog puta igrati bolje nego sto je to sad bilo. Želim Partizanu da ostvari ono što su ostvarili prošle godine i ako mogu da naprave korak dalje i da u prvenstvu osvoje trofej", dodao je trener Rudara.

On je dodao da se njegova ekipa okreće obavezama na domaćoj sceni...

"Mi se vraćamo u realnost i okrećemo se crnogorskom prvenstvu u kome imamo, kao što je to i uvijek bilo, velike ambicije. Kako priliči najtrofejnijem klubu u Crnoj Gori, želimo ponovo da izađemo u Evropu, probaćemo da napadnemo titulu ili da osvojimo Kup, uglavnom cilj je u svakom slučaju Evropa", zaključio je Bogavac.

Bonus video: